3.000 ALUMNES VAN "A CONCERT"

14 escoles de la demarcació es beneficien de l'oferta educativa de CAMERATA XXI

3.000 alumnes de Reus i l’Hospitalet de l’Infant i Vandellós han participat del programa educatiu “Anem a concert”, ideat i produït per la Fundació Privada CAMERATA XXI.

Els concerts que s’han programat són "Percu... que?", "Vivaldi, peti qui peti", "Pere i el Llop" i "400 anys en 1 hora".

Les escoles reusenques que han assistit als educatius i que han tingut com a marc el Teatre Bartrina de Reus, són La Salle, Montsant, Maria Cortina, Els Ganxets, Joan Rebull, Mowgli, Col·legi Francès, Pi del Burgar, Aura, La Vitxeta, Prat de la Riba i Sant Josep. Per la seva banda, a la Sala Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant hi ha estat presents l’Escola Mestral i l’Escola Valdelors de l’Hospitalet de l’Infant i Vandellós, respectivament.

Aquest activitat ha rebut el suport del Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, i de les Regidories d'Ensenyament dels Ajuntaments de Reus i de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant.

Està previst que el curs vinent s'ampliï l'oferta de programes educatius així com el nombre de localitats i escoles participants.